Настап на рускиот вокален ансамбл „Чајка“

emiHidden=”false” UnhideWhenUsed=”false” QFormat=”true” Name=”Strong” /> На ден 20.04.2013 (сабота) од 19 часот во НУЦК во  Крива Паланка ќе настапи рускиот вокален ансамбл „Чајка“. Перформансот е дел од програмата на манифестацијата Крива Паланка – Град на културата 2013.