Стендап кабаре – Весна Петрушевска Бејбе

SemiHidden=”false” UnhideWhenUsed=”false” Name=”Colorful Grid” />

Познатата актерка Весна Петрушевска Бејбе вчера вечер настапи во Центарот за култура во Крива Паланка во рамки на манифестацијата Крива Паланка – Град на културата 2013. Настапот најавен како стендап кабаре со сочни муабети, музички парчиња, женска перспектива и хумор без цензура, беше примен со големо воодушевување од страна на многубројната публика. Искрениот и громогласен аплауз покажа дека кривопаланечката публика е жедна за ваков вид на забава.