Потпишан договор за набавка на возила за комунални и јавни услуги

SemiHidden=”false” UnhideWhenUsed=”false” Name=”Colorful Grid” />

Денеска во просториите на Oпштина Крива Паланка беше потпишан договорот за набавка на возила за комунални и јавни услуги за Јавното претпријатие „Комуналец“, помеѓу градоначалникот Арсенчо Алексовски и ТЕРРА МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ претставувана од управителот Горан Миневски.