Промовирана туристичка карта на Осоговието

Планинарскиот спортски клуб РУЕН – Крива Паланка во соработка со планинарските клубови од Кочани и Ќустендил изработи и отпечати туристичка карта на Осоговието.

 Промоцијата на картата се одржа на  08.07.2009  во Малата сала на Општина Крива Паланка.

Картата во иднина ќе се продава по цена од 200 денари

Големина на фонт
Контраст