Изложба на карикатура Ха,ха,ха …

Во рамки на манифестацијата Крива Паланка – Град на културата 2013, Општина Крива Паланка, НУ Центар за култура и Културно информативниот центар на Р.Бугарија во Р.Македонија организираат изложба на карикатура – Ха, ха, ха. Изложбата ќе биде отворена на 2 април (вторник) во 19 часот во Центарот за култура.