Покана за свечено отварање на манифестацијата Град на културата 2013

Почитувани,

Општина Крива Паланка има чест да Ве покани на свеченото отварање на културно-уметничката манифестација Град на културата 2013. Настанот ќе се одржи на 14 март 2013 година во ЛУ Градски музеј со почеток   во 14 часот.

Програма