Покана за прес конференција

Почитувани,

На ден 13.03.2013 г. (среда), во 12 ч. во Големата сала на општинскиот Совет, Општина Крива Паланка организира прес конференција за презентација на годишната програма на културно – уметничката манифестација ,,ГРАД НА КУЛТУРАТА 2013“. По тој повод Ве покануваме на презантацијата  со цел подетално да Ве запознаеме со разновидната на Програма што ја изготви организациониот одбор на манифестацијата  врз основа на  поднесената апликација за град на културата и пристигнатите предлози на граѓаните, кои вклучуваат настани од сите дејности од областа на културата.

Со почит,

Општина Крива Паланка
Градоначалник,
Арсенчо Алексовски