Честитки за пензионерките по повод 8-ми Март

По повод претстојниот празник 8-ми Март, Денот на жената, во организација на  Здружението на пензионери се организираше коктел збогатен со музика. Традиционално по четврти пат и оваа година градоначалникот г.Арсенчо Алексовски ги посети, а воедно им подари каранфили и им го честита претстојниот празник 8-ми Март со честитки за добро здравје, среќа и долг живот.


Големина на фонт
Контраст