Честитка за Свети Трифун

Почитувани сограѓани,

По повод христијанскиот празник Свети Трифун, заштитник на лозарите и градинарите, градоначалникот Арсенчо Алексовски им го честита празникот на сите верници и им посакува многу  здравје, среќа, радост и долг живот.