Покана за промоција

Почитувани сограѓани,

Општина Крива Паланка Ве поканува на промоција на проектот „Културно наследство на нашите предци – Духовен столб на нашата заедничка европска иднина“. Промоцијата ќе се одржи на 22 јануари 2013 година во Големата сала на Општина Крива Паланка со почеток во 13:30 часот.

Општина Крива Паланка