Врачени наградите за најубаво новогодишно украсен дом и деловен објект

Денес во просториите на општина Крива Паланка, Градоначалникот Арсенчо Алексовски им ги врачи наградите и пофалниците на овогодинешните добитници во акцијата за најубаво новогодишно украсување на дом и деловен објект. Воедно им се заблагодари за нивниот труд и кративноста во разубавувањето на новогодишниот амбиен на градот. Семејството Јовевски ја доби наградата за најубаво украсен дом, а ТП „Облаче Комерц“ за најубаво украсен деловен објект.