Асфалтиранa улицата „Кочо Рацин“ во н.Белево

Општина Крива Паланка после извршените припремни градежни работи заврши со асфалтирање на дел од улицата „Кочо Рацин“ во должина од 290 метри и ширина од 3,5 метри. Изведувач на градежните работи е ГП „Гранит.