Асфалтирани улиците „Ристена Гогова“ и „Македонска“

Општина Крива Паланка заврши со асфалтирање на улицата Ристена Гогова во должина од 240 метри и шириина 4 метри и улицата Македонска во должина од 180 метри и ширина 3,5 метри. Изведувач на градежните работи и асфалтирање е ГП „Гранит“.