Успешен викенд на ОК „Крива Паланка“

SemiHidden=”false” UnhideWhenUsed=”false” Name=”Colorful Grid” />

Одбојкарите од OK „Крива Паланка“ изминатиов викенд, во младинска државна лига во прво коло, играа на домашен терен со ОК „Работнички“ од Скопје. Натпреварот заврши со резултат 2:1 за гостите. Натпреварот од второто коло со ОК „Лирија“ од Тетово заврши со победа 2:1 за ОК „Крива Паланка“.

Женската екипа кадетки од ОК „Крива Паланка“ гостуваа во Велес, прво коло играа со ОК „PROVOLEY” со резултат 2:0, а во второто коло исто така обезбедија победа со резултат 2:1 против ОК TINVOLEY“.