Асфалтирање на дел од улицата „Кочо Рацин“

Општина Крива Паланка започна со асфалтирање на дел од улицата Кочо Рацин во населба Белево во должина од 290 метри, а ширина 3,5 метри. Изведувач на градежните работи е ГП „Гранит“ од Скопје.