Промовиран Отчетот на градоначалникот

Почитувани сограѓани,

На ден  29.10.2012 година со почеток во 19.30 часот во салата на НУ Ценатр за Култура беше промовиран Отчетот за сработеното во изминатите три и пол години, од 2009 до 2012 година .Во прилог следува видео од промоцијата.

Со почит,

Ваш Градоначалник
Арсенчо Алексовски