Програма За одбележување на 8-ми и 11-ти Октомври 2012 година во Општина Крива Паланка

 

8-ми Октомври

12.оо ч.  Свечена Седница на Советот на Општина Крива Паланка;

13.оо ч.  Полагање на свежо цвеќе на Споменикот пред зградата на Општината Крива Паланка;

13.15 ч.  Свечено пуштање на дел од улицата “Св. Јоаким Осоговски“ – Стара Чаршија;

13.5о ч.  Свечено пуштање на улицата во с. Конопница од ПОУ “Илинден“ до Црквата  „Св. Теодор Тирон“;

14.2о ч.  Настап на староградското друштво „Распеани Паланчани“ и промоција на збирка песни „КАМЕНО СРЦЕ“ на авторот Живко Ц. Стојановски;
           

11-ми Октомври

11.оо ч.  Полагање на свежо цвеќе на Споменикот пред зградата на Општината Крива Паланка;