Благодарност до Министерството за внатрешни работи

Општина Крива Паланка упати писмо до Министерството за внатрешни работи, во знак на благодарност за високиот степен на соработка помеѓу општината и министерството во тек на месец август кога се одржуваат бројни манифестации и прослава на верски празници.

Писмо до Министерството за внатрешни работи