Се асфалтира локалниот пат во с.Конопница

Општина Крива Паланка започна со асфалтирање на локалниот пат во с.Конопницакрак 1,  од подрачното училиште ООУ Илинден до црквата Свети Теодор Тирон, со должина од 945 метри. Асфалтната површина на патот е со ширина од 3,5 метри со изведени ригола, а се поставени и бетонски цевки за решавање на одводнувањето.Изведувач на работите е фирмата „Еуродрво“ од Скопје.