Положено свежо цвеќе на споменикот на паднатите борци

По повод 9 Мај на споменикот на паднатите борци пред општинската зграда, Градоначалникот Арсенчо Алексовски и претставници од општинската администрација положија  свежо цвеќе, а почит им оддадоа и претставници од здружението на паднатите борци.