Градоначалникот во посета на Дневниот центар

По повод најголемиот Христијански празник, Христовото Воскресение-Велигден, Градоначалникот и претставници од Општина Крива Паланка  го посетија Дневниот центар за лица со посебни потреби.Штитениците на Дневниот центар приредија приредба, при што Градоначалникот им го честиташе празникот, а воедно им беа подарени велигденски јајца.