Велигденска честитка

Почитувани сограѓани,
 
По повод најголемиот христијански празник Воскресение Христово – ВЕЛИГДЕН, градоначалникот Арсенчо Алексовски им го честита празникот на сите верници и им посакува многу здравје, среќа, радост и долг живот.
 
Општина Крива Паланка