Саем на книгата „Пролетни видувања“

Денеска во Крива Паланка ќе биде отворен саемот на книгата „Пролетни видувања“  во организација на Центарот за култура од Крива Паланка и издавачката куќа “Феникс” од Скопје, по повод втори април – Светскиот ден на литературата за деца и млади.

Саемот ќе трае десет дена, а  издавачката куќа „Феникс“ ќе се претстави со повеќе од 2.500 свои изданија, кои ќе бидат понудени со саемски попуст од 40 до 80 отсто.