Презентација на програмата Култура 2007-2013 на Европската Унија

Почитувани сограѓани,

Делегацијата на Европскаат Унија и Општина Крива Паланка имаат чест да Ве поканат на презентација на програмата Култура 2007-2013 на Европската Унија. Презентацијата ќе се одржи во големата сала на Општина Крива Паланка во среда на 14 март 2012 година во 12 часот.