Честитки за пензионерките по повод 8-ми Март

По повод претстојниот празник 8-ми Март, Денот на жената, во организација на „Здружението на пензионери“ се организираше коктел збогатен со музика. Градоначалникот Арсенчо Алексовски и оваа година им подари на пензионерките каранфили и им го честита претстојниот празник 8-ми Март со честитки за добро здравје, среќа, долг живот и со надеж оваа средба да стане традиционална.