Честитки од градоначалникот Алексовски по повод Свети Трифун

Градоначалникот на Општина Крива Паланка на сите граѓани православни верници им го честита големиот христијански празник  Свети Трифун, заштитник  на лозарите и градинарите, со надеж дека и оваа година ќе ни донесе бериќет во нивите и градините како и  радост и успех во животот.