Општина Крива Паланка на „ЗЕЛС ЕКСПО 2011“

Општина Крива Паланка по шести пат се претстави на саемот на општините „ЗЕЛС ЕКСПО 2011“. Носечка тема оваа година беше локалниот економски развој и можностите на општините во Република Македонија.

 

Општина Крива Паланка достојно се претстави на саемот преку туристичката понуда претставена во новиот печатен и видео материјал, дел од тековните и реализираните проекти и со лични контакти на Градоначалникот со посетителите, заинтересираните стопанственици и инвеститори.

Големина на фонт
Контраст