Програма на „Кривопаланечко културно лето 2019“

Манифестацијата „Кривопаланечко културно лето 2019″ ја организираат Општина Крива Паланка, ЛУ Градски музеј и НУ Центар за култура, во соработка со повеќе локални здруженија од областа на културата и уметноста, а е финансирана од Министерство за култура на Република Северна Македонија, како и останати поддржувачи, како рудници „Булмак- Минстрој”.

 

 

 

 

Големина на фонт
Контраст