Честитка од Општина Босилеград

По повод 8 Октомври, Ден на општина Крива Паланка, градоначалникот на општина Босилеград упати честитка до градоначалникот г.Арсенчо Алексовски.

Во име на Општина Босилеград и во свое лично име, најсрдечно Ви го честитам 8 Октомври, Ден на општина Крива Паланка и ја користам приликата да упатам искрени честитки и на сите Ваши граѓани кои го слават овој празник.

Градоначалник,
Владимир Захаријев

Големина на фонт
Контраст