Асфалтирана улицата „Коце Металец“

На 02.10.2011 година Општина Крива Паланка започна со асфалтирање на  улицата „Коце Металец“ и тоа крак 1 со должина 139 метри и крак 2 со должина од 279 метри. Со ова е решен долгогодишниот проблем на жителите од овој дел на градот.

Финасиските средства се обезбедени од буџетот на Општина Крива Паланка, а изведувач на градежните работи е фирмата „Изолација“ од Скопје.
Општината ќе продолжи со активностите за подобрување на патната инфраструктура, а со тоа и на условите за живеење на граѓаните. 

 

Големина на фонт
Контраст