Изложба на фотографија „Жените и фотографијата“

Во изложбениот салон на Центарот за култура Крива Паланка, вчера беше отворена изложба на уметничка фотографија „Жените и фотографијата“.

Изложени се 45 дела добиени на отворениот конкурс за жени-фотографи во организација на Фото клуб „Куманово“, а во селекција на Владимир Јовановски.