Трет меѓународен театарски фестивал „Свети Јоаким Осоговски“

Почитувани,

Со особена чест и задоволство Ве покануваме на третиот Меѓународен театарски фестивал „Свети Јоаким Осоговски“.

Свеченото отварање на фестивалот е на 15 септември 2011 година во 19 часот  во Салата при НУ Центар за култура  Крива Паланка. 

Општина Крива Паланка
Градоначалник,
г.Арсенчо Алексовски

Големина на фонт
Контраст