Уредување на тротоарите на ул. „Св.Јоаким Осоговски“

Општина Крива Паланка започна со уредување на тротоарските површини  на новиот крак на улицата „Св.Јоаким Осоговски“. Со завршувањето на градежните работи, новиот крак од улицата ќе биде комплетно завршен со што  Крива Паланка ќе добие модерна улица во централното градско подрачје.

Големина на фонт
Контраст