Музички фестивал „JOY FEST“ 2018

Балканските рок легенди „Рибља чорба“ ќе бидат главни гости на традиционалниот рок фестивал „Џој Фест 2018“ кој ќе се одржи на 25 август на градскиот плоштад во Крива Паланка.
Како предбенд, на фестивалската рок вечер, ќе настапи македонската култна група „Студени нозе“.