Се отвара граничен премин на Голеш

Во петок, 6.05.2011, официјално ќе биде пуштен во употреба граничниот премин Mала Црцорија – Голеш меѓу Р.Македонија и Р.Србија. Настанот на кој ќе присуствуваат претставници од МНР, МВР како и претставници на општините Крива Паланка и Босилеград ќе започне во 10.30 часот.
Големина на фонт
Контраст