Кривопаланечко културно лето 2018

Општина Крива Паланка во соработка со Министерството за култура, НУ Центар за култура, ЛУ Градски музеј и Булмак организира Кривопаланечко културно лето со богата програма и настап на голем број уметници.

Големина на фонт
Контраст