Покана за самостојна изложба на Игор Додевски

На 19.07.2018 година, со почеток во 20 часот,  во уметничката галерија на ЛУ Градски музеј ќе биде отворена самостојна изложба на Игор Додевски. Настанот е во организација на Општина Крива Паланка и Градски музеј, а се одржува во рамки на Кривопаланечкото културно лето.

Големина на фонт
Контраст