Вечер на осоговски песни 2018

НУ Центар за култура Крива Паланка организира „Вечер на осоговски песни 2018“. Настанот кој е дел од програмата на Кривопаланечко културно лето ќе се одржи на 04.07.2018 (среда) на плоштадот „Карпошово востание“ со почеток во 19 часот.