Честитки по повод 8-ми Април

НА СИТЕ ПРИПАДНИЦИ НА РОМСКАТА ЗАЕДНИЦА ОПШТИНА КРИВА ПАЛАНКА ИМ ГО ЧЕСТИТА 8-ми АПРИЛ, МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА РОМИТЕ