Најмалите го празнуваа Денот на шегата

Учениците од основните училишта „Илинден” и  „Јоаким Крчовски” и дечињата од детската градинка „Детелинка“ со разнобојни костими, со песни и насмевки го празнуваа Денот на шегата, кој традиционално се одбележува секоја година на 1-ви Април.

Големина на фонт
Контраст