Ден на шегата

Општина Крива Паланка Ве поканува на традиционалната манифестација „Ден на шегата“ на 1-ви Април, од 11.00  часот.На манифестацијата ќе учествуват ученици од основните училишта ООУ Илинден , ОУ Јоаким Крчовски , средното училиште СОУ Ѓорче Петров и дечињата од детската градинка Детелинка”.

Повелете на Градскиот плоштад и поддржете ја креативноста на најмладите кривопаланчани.

Големина на фонт
Контраст