Реконструкција на локален пат до с.Станци

Во рамките на Проектот за реконструкција и рехабилитација на локалната патна мрежа со заем од Светска Банка, Агенцијата за државни патишта ја прифати проектната документација за локалниот пат од Крива Паланка  до с.Станци за понатамошна реализација.

Во прилог е дадено известувањето од Агенцијата за државни патишта

 

Големина на фонт
Контраст