Покана за Меѓународниот ден на Франкофонијата

Младите франкофони  од ООУ „Јоаким Крчовски“ и СОУ „Ѓорче Петров“ од Крива Паланка со нивните професори по француски јазик, Ве покануваат заедно да го прославиме Меѓународниот ден на Франкофонијата. Настанот ќе се одржи на 30 март 2018, со почеток во 19 часот, во НУ Центар за култура.

Големина на фонт
Контраст