Одржан семинар за земјоделци

На 8.03.2011 година во големата сала при општина Крива Паланка со почеток во 12 часот се одржа семинар за земјоделци на тема „Регистрирај го твоето земјиште – систем за идентификација на земјишни парцели“ во организација на Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство. Целта на семинарот е информација на земјоделците за поедноставно и навремено дефинирање на сопствените парцели за полесно добивање на субвенции за развој на земјоделитето.

 

За идентификацијата на парцелите заинтересираните  треба да се обратат во подрачната единица на Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство.

 

(за повеќе информации кликнете на сликата)

Големина на фонт
Контраст