Ученици од ОУ Јоаким Крчoвски во посета кај градоначалникот Мицевски

По повод претстојните новогодишни празници, дечињата од ОУ  Јоаким Крчовски беа во посета кај градоначалникот Борјанчо Мицевски. Во пријатна  и весела атмосфера,  децата со новогодишна песна, кратки рецитали и креативни новогодишни подароци, изработени од самите дечиња,  ја честитаа Новата Година.

За време на приемот,  дечињата имаа можност накратко да се запознаат со работата на градоначалникот и општинската администрација.