Годишен фолклорен концерт на КУД „8 – ми Октомври“

НУ Центар за култура Крива Паланка на ден 16.12.2017 год. од  18.00 часот во кино салата, организира „Годишен фолклрен концерт“ во соработка со  КУД  „8 – ми Октомври“  од Крива Паланка,  кој работи во склоп на центарот.

Гости на концертот ќе бидат и КУД ,,Младост’’од Ковин, Република Србија.

Големина на фонт
Контраст