Подароци за децата на бранителите

Градоначалникот Арсенчо Алексовски организираше прием за децата на загинатите бранители на кој им беа поделени новогодишни подароци.
Тој им посака здравје, многу среќа и успех во годината што доаѓа, а исто така нагласи дека Општината секогаш е тука да им ја даде неопходната подршка.
 
 
Големина на фонт
Контраст