Новогодишни пакетчиња за најмалите

Градоначалникот, г-дин Арсенчо Алексовски, денеска ја посети градинката „Детелинка“ каде на дечињата им подели новогодишни пакетчиња. Тој им посака здравје, среќа и успех во Новата година, а тие возвратија со пригодна новогодишна програма.

Новогодишни подароци беа поделени и на децата од Дневниот центар за лица со посебни потреби.

 

 

 

 

 

 

 

 

Големина на фонт
Контраст