Празнично украсување

Почитувани граѓани,

Општина Крива Паланка Ве поканува  да се вклучите во празнувањето и да придонесете за амбиентот во Новогодишните и Божиќните празници. Украсете ги деловните објекти, семејните куќи и дворови како и балконите и терасите на стамбените згради, а Општината ќе ги награди најубавите празнични украсувања.
Големина на фонт
Контраст