Успех на нашите музичари во Банско

Наталија Јовановска и Амајлија Бенд го освоија првото место на Меѓународниот фестивал „Утринна звезда“ што се оддржа по трети пат во Банско, Република Бугарија, од 18 до 20 ноември.

 

На фестивалот зедоа учество повеќе национални групи кои се натпреваруваа во различни категории: музички дел, танцов дел и театарски дел. Нашите учесници го освоија првото место во музичкиот дел на фестивалот.
Големина на фонт
Контраст